hedar

SEMINAR NA PLITVICAMA

U sklopu suradnje sa tvrtkom Metal World iz Italije, čiji smo zastupnici za Republiku Hrvatsku, održan je seminar na temu "Primjena alata u drvnoj industriji" uz naglasak na dijamantne alate i korištenje istih na CNC strojevima. Seminar je održan u hotelu "Jezera" na Plitvičkim jezerima.


Tom prilikom naši suradnici i prijatelji mogli su uživati u ljepotama nacionalnog parka Plitvička jezera.

 
 
   


DAN OTVORENIH VRATA

U želji da svoje poslovne suradnike što bolje upoznamo s novitetima u proizvodnji alata i svojim proizvodno-prodajnim programom odlučili smo umjesto izlaganja na sajmu Ambienta 2009. organizirati dan otvorenih vrata. Događaj je održan 15. 10. 2009. u sjedištu tvrtke. Ovom događaju predhodio je seminar sa predstavnicima tvrtke "Metal World" koji su nam prenijeli svoja bogata iskustva.

Oko osamdeset drvodjelja, poduzetnika i drvotehnoloških stručnjaka mogle se uvjeriti u impresivan i suvremen strojni park, pa i u najsuvremenije metode brušenja dijamantnih alata. Za sve njih potom je u hotelu Korana-Srakovčić priređeno izlaganje o povijesti razvoja tvrtke i njezinu proizvodnom programu te kratki seminar na temu primjene alate i isplativosti DIA-alata u usporedbi s TM-alatima.

Predstavljeni su i noviteti u ponudi. Ostatak dana proveden je u ugodnu i opuštenu druženju uz vrhunsku gastronomsku ponudu i zabavno-glazbeni program.